—— TALA FOU ——

O le a le mea e tatau ona gauai i ai pe a faʻamamaina faʻailoga o auala

Taimi: 10-27-2020

O le fa'amama fa'ailoga e mafai ona taofia ai le fiti fa'ainisinia.O le mamafa o le sili atu, o le fausiaina i luga o le micro-surface o le taʻavale, o le alualu i luma o le tagata lava ia i luga o le sima sima sima, alalaupapa alalaupapa alalaupapa, alalaupapa faʻafefe,masini vili laupapai le faʻamamaina o laina faʻailoga, lautele vili 250-300mm O le tele o le numera o masini, o le maualuga lea o le loloto o le viliina ma le faʻalavelave.O le mamafa o le masini, punou.O le faʻailogaina o le faʻamamaina ma le viliina o taunuʻuga e sili atu.O le eletise amata o le amataga amata e maua ai se foliga mataga ma le maualuga o finauga mai le amataga.


Ina ia faʻamama le faʻailoga o le malaevaalele, o sini autu o le martial art o le masini vili e faʻapea:


O le mamafa o le 230Kg o togafitiga loloto ma togafitiga toʻafilemu ona o le ala e le o toe faʻatapulaʻaina i le vai, o lea e tatau ai ona faʻamalamalamaina lelei o se vaalele vai.Afai e te tipiina mea'ai o lo'o i ai le suka, o le a faigofie ona liusuavai le suka ma fa'aumatia ai nei mea'ai.Ina ia aloese mai lenei faaletonu, e tatau ona faaaoga le suauu fualaau aina po o isi suauu taumafa e fai ma ala e tipi ai keke ma sukalati.O nisi o talosaga vaalele e manaʻomia foi le faʻaogaina o le emulsion e fai ma ala.Ae ui i lea, e masani ona matou fai atu o vaalele vai e le afaina ai le i ai o isi vaalele vai.


O le faʻaaogaina moni o le vai e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu: faʻaauau pea, pulupulu jet, cavitation jet.O le fa'aogaina o le fa'apalapala o le garnet e mafai ona sili atu le vave ma aoga ona o le maualuga o le ma'a'a, le ofuina, ma tulimanu ma'ai.O le faʻaopopoina o le garnet blasting abrasive i le vaʻa vai e le gata ina faʻaitiitia ai le mamafa o le vai, ae faʻateleina foi le malosi o le feteʻenaʻiga, o le a sili atu le lelei.


O le faʻaaogaina o tekinolosi faʻamamaina o le vai, pe a uma ona faʻapipiʻi le garnet sandblasting abrasive, e le gata e mafai ona fausia i soʻo se taimi, e aunoa ma le faatosinaga o le taimi, ae o le taimi nei ma le atinaʻeina o tekinolosi, o loʻo i ai foi meafaigaluega lelei tele e mafai ona faigofie ona faʻafefe.Suiga le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata i soo se taimi e ausia ai le tele o faamoemoega faamama.


1. Auina atu le mana ulu.O le viliina ma le fa'ata'atiaga o vaega oi luga o le epoxy resin i le ea e tete'e abrasion, a leai o le a malepe.Fa'ailoga o taofi pa'u i luga o le auala.

 

2. Aveese le aisa ma le kiona mai le alalaupapa ma luga o le auala.Poʻo le galulue faʻatasi ma se masini vili tele e iloa ai le viliina ma le seleina o le tulimanu tulimanu ma le siʻosiʻomaga o le pa uamea.100 lau ua saunia mo fa'amaufa'ailoga slurry.O le aveeseina o le paʻu tuai o le fola e tutusa.Afai e fa'aoga ile sima maualuga,

 

3. Ole aofa'i o 'oti tipi ma le numera o lau.

 

4. Atia'e le viliina ma le a'a o le ulua'i laulau tuai o luga o le sima,

 

5. Tulaga lautele, fa'alava luga fa'alava o le maualuga-saosaoa ala ala nofoaafi ave ma togafitiga susu.Pe a faʻaleagaina pe faʻaleagaina mea fou taua i luga o le ea, taʻavale,

 

6. Ave'ese pa'u o le lagi, vali, ma fa'ailoga eseese o feoaiga,masini faamama malae vaalele.Fa'aoga: viliina o lua ma tootoo.O le sili atu o le mana, o le auala e makaina ai laina fa'amamāina masini tekonolosi Siamani tekinolosi vili loloto 0-40mm aisa ma kiona scraper tauaveina le lautele e sili atu nai lo le 18MM, Changchai 188F asphalt pavement si'isi'i afifi, o le numera o tipi tipi 6 maka laina masini fa'amama alalaupapa Suavai O le togafitiga o foliga vaaia e fa'asalaina ai le togiina, ma o le sima fa'amalama tuai e fa'alatalata teisi a'o le'i fa'ataina le sima fou.

 

7. Faailoga le faamamaina o laina, ioe, aua o le aafiaga o le faamamaina o le vai e sili atu.Talu ai ona o le afu vai e matua malosi lava le aafiaga ma le malosi o le tipi, e mafai ona tuʻi saʻo i totonu o pores o le asphalt e aveese ai le vali maka.O le auala fa'amama e le gata e leai se toega o le makaina o vali, ae o le a le afaina ai foi, ma o le a matua mama le auala atoa.

 

8. O le mea moni, o le fa'amamaina o va'alele vai o se ituaiga o tekonolosi fa'asusu susu.Matou te iloa i totonu o le faʻamago o le oneone e faʻaaoga ai se masini faʻafefeteina, o le ituaiga sili ona taatele o le vaalele pe a uma ona tuʻua le pusi o se cylindrical jet.O lenei ituaiga o vaalele e sili ona lelei le aveina o le malosi o le vaalele, ae o loʻo i ai foʻi le pito laʻititi laʻititi laʻititi o le taʻaloga i luga o le pito i luga.

 

9. Ina ia mafai ona faia le faʻamamaina o le tele o vaega, e maua ai se vaʻa pei o le fan e ala i le suia o foliga o le pusi.O lona uiga o le jet impinges i luga o le sini i foliga o se laina.Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le pusi, e aliali mai ai se fusi faʻamama lautele.Talu ai nei, ua aliali mai ai nisi o nozzles ma foliga eseese, e pei o conical ma tafatolu.Fa'afa'afa'afa, ma isi, ua ta'ua fa'atasi o pusi fa'atusa.