—— TALA FOU ——

Sima sima togafitiga luga o auala ma manaoga

Taimi: 10-27-2020

O metotia o togafitiga i luga ma mana'oga o sima sima poloketi e feso'ota'i ma mana'oga o uiga fa'ainisinia.O le mea lea, o meafaigaluega ma auala faufale faʻaaogaina e eseese e tusa ai ma manaʻoga o le poloketi.O le fa'amoemoega autu o le fa'alava o le alalaupapa o le fofoina lea o le fa'afitauli o le pipii i le va o laulau.O le slurry opeopea o le sima sima alalaupapa alalaupapa o le mafuaʻaga autu lea e faʻaosoina le toilalo o le alalaupapa foga papa e le susu, o le toilalo o le sootaga interlayer ma le toilalo o le alalaupapa foga paving.O le mea lea, afai e le'o atoa le vavaeina o le alalaupapa, i lalo o le gaioiga o le avega avetaʻavale ma le vibration, o le laitance o le a mafua ai le toilalo o le delamination ona o le le lava o le paʻu, ma o le a malepe i lalo o le gaioiga o le tafia o le vai, e mafua ai le faʻaleagaina o le eleele. o le sima sima pito i luga..


1. E tatau ona le gata ina aveese le laitance o le laupapa laupapa, ae fausia ai foi se tulaga le tutusa, o lona uiga, o le eseesega i le va o tumutumu ma troughs o luga ina ua uma ona chiseled, o le tau mil e tatau ona tele, na o le auala lea e mafai ai le laulau. ia mausalī.Fa'alava o le sima fa'amaa'a O le loloto o le tipiina ma le mana'omia o le fa'aogaina o le fa'avae o le alalaupapa a'o le'i tu'uina le sima, fa'apea fo'i ma mana'oga mo mea faigaluega u'u ma alalaupapa.

 

2. O le faʻamoemoe o nei togafitiga e lua o le faʻaogaina lea o le sima sima ma le faavae e mafai ona pipii mau, ma e puipuia ai le tafe o le vai, o le mea muamua o le faʻapipiʻiina lea o le sima sima tuai ua faʻaiila i luga o se mea gaoa, o le mea mulimuli. O le aveese lea o fa'ailoga pa'u i luga o le ala vaalele.O le faʻamoemoe o le lua o le faʻasaʻo ma toe faʻafoʻisia le anti-skid ma faʻaleleia lelei le malosi e tetee atu ai i le vibration ma le deformation.

 

3. O le togiina o le sima ma le malae vaalele O le manaoga mo le taina o le sima ma le ala vaalele e puipuia ai taavale mai le se'e pe a ave taavale ma tulaueleele.